Oorspronkelijke opgericht als Adviesbureau Wematech en sinds 1990 actief op het gebied van uiteenlopende milieuvraagstukken. Wematech heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot haar huidige vorm: een stabiele en onafhankelijke dienstverlener, actief op een groot aantal vakgebieden gerelateerd aan bodem, milieu, arbeidsomstandigheden of managementsystemen.

Groei betekent herstructurering, in 2001 is dan ook de Wematech Advies Groep B.V. opgericht of kortweg WAG, waarbinnen de gespecialiseerde bedrijven Wematech Bodem Adviseurs B.V. en Wematech Milieu Adviseurs B.V., u kunnen voorzien van een objectief advies en van professionele onderzoeken.

 

Missie en Visie

Wematech bestaat uit een team van enthousiaste en betrokken medewerkers met verstand van zaken die erop gericht zijn om u van een pragmatisch en eerlijk advies te voorzien ook wanneer dit advies niet gunstig is voor onze eigen portemonnee. Immers in onze optiek geldt objectiviteit en onafhankelijkheid boven commercialiteit. Wij richten ons op een lange termijn relatie met onze opdrachtgevers op basis van vertrouwen en openheid. Geen onnodig dikke rapporten maar een heldere oplossing waarbij de klant wordt gewezen op mogelijke risico’s en kansen.

We leveren een no-nonsense advies voor een eerlijke prijs en we komen na wat we beloven. Misschien dat Wematech daarom al ruim 25 jaar bestaat zonder dat we hiervoor ooit actieve acquisitie hebben hoeven plegen. En als we ergens geen verstand van hebben, dan komen we daar gewoon eerlijk voor uit en verwijzen u naar een collega dienstverlener. Ook dat hoort bij een no-nonsense dienstverlening.

Kantoor

Kantoor

Begonnen in Rucphen, voortgezet vanuit Roosendaal en door een toename van het aantal medewerkers in 2009 verhuisd naar ons pand aan de Windmolen 23 in Oud Gastel.

Onze opdrachtgevers lopen uiteen van particulieren en éénmanszaken, het midden- en kleinbedrijf tot overheidsinstellingen en multinationals, verspreid over het gehele land en soms ook daarbuiten.

Voor elke opdrachtgever, groot of klein, geldt echter altijd; “Advisering op maat en kwaliteit boven alles!”

Medewerkers