Vergunningen en advies

Wematech is onder andere gespecialiseerd in het adviseren op het gebied van milieuwet- en regelgeving waarbij particulieren, bedrijven en overheidsinstanties de hulp in kunnen roepen van één van onze deskundigen. Wij helpen u graag bij het invullen of beoordelen van een aanvraag om omgevingsvergunning of begeleiden u in het kader van de Wet ruimtelijke ordening wanneer het gaat om bepalingen in een bestemmingsplan of uitwerken van hinderonderzoeken of milieuparagrafen.

Daarnaast kunnen wij u ondersteunen bij het opstellen van bezwaar- of beroepsschriften indien u zich niet kunt verenigen met de voorschriften die u door de overheid worden opgelegd.

Meer specifieke probleemstellingen als bijvoorbeeld (de export of import van) afvalstoffen, de opslag van gevaarlijke (ADR) goederen of vloeistoffen in opslagtanks kunnen voor u aanleiding vormen om met ons contact op te nemen.

Wij geven u onze visie op uw zaak en begeleiden u bij het implementeren van de juiste oplossingen of voeren namens u het overleg met de partijen die bij u aan tafel zitten.

HEEFT U VRAGEN? MEER WETEN?

Onze adviseurs staan voor u klaar

 • Giliam Buijs

  Giliam Buijs

  Directeur Wematech Bodem Adviseurs BV en senior adviseur

  Allround bodemadviseur met specialisatie bodem en bouwstoffen

  g.buijs@wematech.nl

 • Marco Raeijmaekers

  Marco Raeijmaekers

  Directeur Wematech Milieu Adviseurs BV

  Allround milieuadviseur met specialisatie vergunningen en legal compliance

  m.raeijmaekers@wematech.nl