Managementsystemen & Projectbegeleiding

Wematech Management Systemen BV biedt voor haar opdrachtgevers een uitgebreid pakket aan voor het ondersteunen en adviseren bij het opstellen en-of onderhouden van een zorgsysteem gericht op kwaliteit, arbeidsomstandigheden, milieu of een combinatie hiervan. Te denken valt hierbij onder andere aan zorgsystemen op basis van de ISO-9000 serie, ISO/TS serie (automobielindustrie), ISO 14000 serie, OHSAS 18000 serie en CO2 Prestatieladder.

U kunt zelf aangeven hoeveel tijd u wilt steken in het opzetten / onderhouden van uw zorgsyste(e)m(en). De mogelijkheden bij het opzetten/onderhouden van een zorgsysteem zijn dan ook:
Beperkte begeleiding
Enkel begeleiding en advisering door ons, waarbij u zelf zorg draagt voor de uitwerking, implementatie en certificering van het zorgsysteem.

Uitgebreide begeleiding

Wij nemen het grootste deel van het uitvoerende werk voor ons rekening en werken het gehele zorgsysteem uit aan de hand van de verkregen informatie tot een certificeerbaar zorgsysteem.

Detachering

Wij komen voor een bepaalde periode een vast aantal uren binnen uw bedrijf werken en zetten samen met u het zorgsysteem op tot een certificeerbaar zorgsysteem. Daarnaast zullen wij het gecertificeerde zorgsysteem onderhouden.

Ook kunnen wij u de zorg uit handen nemen van voorkomende UAV GC klussen in uw projecten. Van het opstarten van een UAV GC project tot aan het updaten van het kwaliteitsmanagementhandboek kunnen wij functies vervullen in de velden projectmanagement, contractmanagement, technisch management, projectbeheersing, projectondersteuning en omgevingsmanagement. Voorgaande primair vanuit het vakgebied project-ondersteuning ofwel KAM-manager op projecten.

HEEFT U VRAGEN? MEER WETEN?

Onze adviseurs staan voor u klaar

 • Giliam Buijs

  Giliam Buijs

  Directeur Wematech Bodem Adviseurs BV en senior adviseur

  Allround bodemadviseur met specialisatie bodem en bouwstoffen

  g.buijs@wematech.nl

 • Marco Raeijmaekers

  Marco Raeijmaekers

  Directeur Wematech Milieu Adviseurs BV

  Allround milieuadviseur met specialisatie vergunningen en legal compliance

  m.raeijmaekers@wematech.nl