Legal Compliance audits

Vergunningen en advies

Voldoet u aan alle wetten en regels die voor u gelden op milieugebied? Het uitvoeren van een legal compliance audit geeft daarop een antwoord, het hanteren van een compliance managementsysteem ISO19600 kan dit waarborgen. Met het uitvoeren van een audit geven wij u inzicht of er binnen uw organisatie ruimte is voor verbetering of in hoeverre er zelfs sprake is van milieurisico’s.

Bij onze legal compliance audits kijken we niet enkel naar uw omgevingsvergunning(en) of melding(en) maar ook naar de besluiten en regels die rechtstreeks op uw bedrijfsvoering van toepassing zijn. Ook eventuele verzekeringsvoorwaarden kunnen bij de audit worden betrokken omdat daarin eveneens bepalingen kunnen zijn opgenomen die maken dat wanneer u niet aan de geldende regels voldoet de schadeloosstelling na een calamiteit of incident wordt bemoeilijkt.

Met onze audits trachten wij een zo compleet mogelijk en objectief beeld te generen over de conformiteit van uw organisatie waarbij de risico’s en kansen in beeld worden gebracht.

HEEFT U VRAGEN? MEER WETEN?

Onze adviseurs staan voor u klaar

 • Giliam Buijs

  Giliam Buijs

  Directeur Wematech Bodem Adviseurs BV en senior adviseur

  Allround bodemadviseur met specialisatie bodem en bouwstoffen

  g.buijs@wematech.nl

 • Marco Raeijmaekers

  Marco Raeijmaekers

  Directeur Wematech Milieu Adviseurs BV

  Allround milieuadviseur met specialisatie vergunningen en legal compliance

  m.raeijmaekers@wematech.nl